Καλώς ήρθατε στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας, τη μεγαλύτερη νοσηλευτική μονάδα του νομού, η οποία, εδώ και χρόνια, προσφέρει ιατρική φροντίδα σύγχρονων προδιαγραφών και υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Ηλείας καταβάλλεται συντονισμένη προσπάθεια από τη Διοίκηση, τους Λειτουργούς και όλους τους Εργαζόμενους ώστε να παρέχει ισότιμη και αποτελεσματική εξυπηρέτηση σε όλους τους πολίτες του Νομού και να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των ασθενών και των εργαζομένων προσπαθώντας συνεχώς για το καλύτερο.

Στόχος μας είναι η προαγωγή και η προάσπιση της υγείας των πολιτών μας, η ενίσχυση και η ανάπτυξη των παρεχόμενων υπηρεσιών υγείας και ο διοικητικός και οργανωτικός εκσυγχρονισμός.

Μέριμνά μας είναι η εφαρμογή μιας στρατηγικής αναβάθμισης του νοσοκομείου λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα, την ασφάλεια και την καινοτομία.

Εκ μέρους της Διοίκησης και των εργαζομένων, σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο του νοσοκομείου, έναν ιστοχώρο υψηλής ποιότητας και προσβάσιμο σε όλους τους επισκέπτες.

Πολίτης Σπύρος

Διοικητής

Γενικού Νοσοκομείου Ηλείας