Κάθε νοσηλευόμενος ασθενής έχει δικαίωμα:

 • Σε παροχή ιατρικής φροντίδας με τον οφειλόμενο σεβασμό στην ανθρώπινη αξιοπρέπειά του.
 • Προσβασης στις Υπηρεσίες του Νοσοκομείου, τις πλέον κατάλληλες για τη φύση της ασθένειάς του.
 • Να αποδεχθεί ή να αρνηθεί, μετά πλήρη ενημέρωση από τον θεράποντα ιατρό, κάθε διαγνωστική ή θεραπευτική πράξη ππου του προτείνεται να διενεργηθεί σ’ αυτόν.
 • Να πληροφορηθεί από τους ιατρούς και τους νοσηλευτές που τον περιθάλπτουν κάθε στοιχείο που αφορά την κατάσταση της υγείας του.
 • Να πληροφορηθεί πλήρως και εκ των προτέρων για τα πλεονεκτήματα και τους κινδύνους που ενδέχεται να παρουσιαστούν στο πλαίσιο εφαρμογής ερευνητικών πρωτοκόλλων. Η εφαρμογή των πρωτοκόλλων σε ασθενή είναι δυνατή μόνο κατόπιν γραπτής συγκατάθεσης του ιδίου.
 • Στην προστασία της ιδιωτικής του ζωής και ειδικότερα στον απόρρητο χαρακτήρα των ιατρικών και άλλων πληροφοριών που περιέχονται στα έγγραφα που τον αφορούν,τον σεβασμό και στην αναγνώριση θεραπευτικών επιλογών βάσει των θρησκευτικών, φιλοσοφικών ή ιδεολογικών του πεποιθήσεων.
 • Να καταθέσει διαμαρτυρίες και συστάσεις και να λάβει πλήρη γνώση, σε εύλογο χρονικό διάστημα, των επ’ αυτών ενεργειών και αποτελεσμάτων.
 • Σε πλήρη περίθαλψη, σε ισότιμη βάση, χωρίς να καταβάλει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ στο ιατρικό ή άλλο προσωπικό του Νοσοκομείου και καλείται να ενημερώσει τον Διοικητή σε κάθε αντίθετη περίπτωση.

ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΠΙΣΚΕΠΤΗΡΙΟΥ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ COVID-19

Στο πλαίσιο εντατικοποίησης των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορονοϊού και με στόχο την προστασία των νοσηλευόμενων ασθενών, αναστέλλεται το επισκεπτήριο του Νοσοκομείου. Πιο συγκεκριμένα:

Για νοσηλευόμενους ασθενείς

 1. Αναστέλλεται το επισκεπτήριο και όπου κρίνεται αναγκαίο, δύναται να υπάρχει ένας συνοδός στον οποίο θα δίνεται ειδική άδεια, αφού πρώτα έχουν πραγματοποιήσει rapid test από ειδικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ που βρίσκεται στην είσοδο του Νοσοκομείου.
 2. ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ η παραμονή στο νοσοκομείο συνοδών που παρουσιάζουν οποιοδήποτε σύμπτωμα λοίμωξης ανωτέρου αναπνευστικού (πυρετός, δεκατική κίνηση, βήχας, φαρυγγαλγία, ρινική καταρροή).
 3. Ο συνοδός θα πρέπει να είναι ενήμερος για την εφαρμογή των κανόνων κοινωνικής απόστασης, την απολύμανση των χεριών και την υποχρεωτική χρήση προστατευτικής μη ιατρικής μάσκας.

Το προσωπικό ασφαλείας του Νοσοκομείου είναι υπεύθυνο για την αυστηρή τήρηση των ανωτέρω.

Για τους ιατρικούς επισκέπτες

 1. Δεν επιτρέπεται η επίσκεψη των ιατρικών επισκεπτών στις νοσηλευτικές μονάδες.
 2. Σε εξαιρετικές περιπτώσεις που αυτό είναι απαραίτητο, θα πρέπει να υπάρχει ειδική έγκριση από τη διοίκηση του νοσοκομείου, κατόπιν εισήγησης του Διευθυντή Ιατρικής Υπηρεσίας.

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2621361154, 2621361157
Φαξ: 2621361153
Facebook: ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ ΑΙΜΟΔΟΤΗΣ & ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ
Email: aimodosiagnp@gmail.com

Στο γραφείο Νοσηλευτικής Υπηρεσίας πρωινές ώρες και εργάσιμες μέρες ή στα τηλέφωνα 2621361107 και 2621361205

Απόγευμα, Βράδυ ή Αργίες στον εφημερεύοντα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας μέσω τηλεφωνικού κέντρου 26213611002621361101

Δείτε πληροφορίες για τα ραντεβού εδώ.